follow Catalog firme » Firme spatii comerciale » Spatii comerciale dolj
  home     Firme spatii comerciale   Spatii comerciale dolj

Spatii comerciale

spatii comerciale craiova,inchirieri spatii comerciale craiova (DOLJ)
Inchirieri hale, birouri, spatii depozitare, complet amenajate, inclusiv utilitati (apa, canalizare, telefon, internet) la cele mai mici preturi!!! craiova - calea bucuresti, km 7.5 complex obeidat. va multumim pentru interesul acordat si speram sa va oferim in continuare servicii de calitate si cele mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra. pentru informatii suplimentare, observatii sau sugestii, va rugam sa ne contactati prin oricare din..
0788 *** ***Click aici!
vanzari spatii comerciale craiova (DOLJ)
Cea mai puternica agentie imobiliara din craiova, dolj. consultanta proiecte imobiliare. ceea ce distinge cdc imobiliare grup din randul celorlalte agentii imobiliare este flexibilitatea de care dam dovada in relatia cu clientii nostrii, rapiditatea cu care putem reactiona atunci cand identificam impreuna cu dvs. oportunitati sau nevoi noi, si nu in ultimul rand apropierea si intelegerea fata de dvs. prin noua abordare relationala..
0351 *** ***Click aici!
curatenie spatii comerciale (DOLJ)
ECO CLEAN SES SRL este o firma infiintata in anul 2015 care va pune la dispozitie servicii de curatenie profesionala la domiciliu , birouri, cabinete medicale, spatii comerciale . Firma detine aparate si produse profesionale de curatenie , precum si personal instruit pentru a asigura servicii de o calitate ireprosabila...
0725 *** ***Click aici!
spatii comerciale craiova (DOLJ)
Inchiriem imobil s+p+, ideal showroom, craiova str. calea bucuresti constructia de tip s+p+1 situata in craiova str. calea bucuresti nr.137d la intersectia cu bulevardul decebal, se afla intr-o pozitie excelenta cu acces facil atat pentru clienti cat si pentru angajati. spatiul poate fi destinat atat unui show-room cat si unor birouri, ideal pentru o companie mica sau mijlocie. cladirea este in constructie,..
0744 *** ***Click aici!