follow Catalog firme » Firme spatii comerciale » Spatii comerciale constanta
  home     Firme spatii comerciale   Spatii comerciale constanta

Spatii comerciale

constructii spatii comerciale (CONSTANTA)
Cladirile, asemeni oamenilor, sunt supuse procesului de imbatranire. Cateodata au nevoie de un „lifting” al tencuielii de pe fatada, de un „implant” de termoizolatii si hidroizolatii sub acoperis sau de o „detoxifiere” a interioarelor afectate de igrasie. Alteori, au nevoie de „haine” de sarbatoare cu o tamplarie de PVC colorata sau o „garderoba” cu totul noua ce necesita refacerea peretilor, tavanelor sau dusumelelor..
0728 *** ***Click aici!
constructii spatii comerciale (CONSTANTA)
Firma Build-Up Forever Strong Constanta executa lucrari de constructii civile si industriale, constructii case la rosu, constructii blocuri, constructii spatii comerciale. Executam termoizolatii fatade cladiri, hidroizolatii blocuri si hale industriale, lucrari de alpinism utilitar, renovari si igienizari fatade, reparatii si intretinere fatade, zugravit si vopsit fatade. Efectuam lucrari de tamplarie PVC...
0736 *** ***Click aici!
constructii spatii comerciale (CONSTANTA)
Societatea Build-Up House din Constanta executa o gama variata de servicii in domeniul constructiilor civile si industriale : constructii case la rosu, constructii case la cheie, constructii civile, constructii blocuri, constructii spatii comerciale, constructii industriale, termoizolatii polistiren, hidroizolatii terase, alpinism utilitar, lucrari la inaltime, renovari fatade, igienizari fatade cladiri..
0724 *** ***Click aici!
vanzari spatii comerciale medgidia (CONSTANTA)
AGENTIE IMOBILIARA DIN MEDGIDIA JUD CONSTANTA PIATETA DECEBAL BL A1 PARTER SITUATA INTRE POLITIE SI CASA PENSIILOR VA PUNE LA DISPOZITIE O BAZA DE DATE COMPLETA IN EFECTUAREA TRANZACTIILOR DE VANZARE- CUMPARARE IMOBILE TERENURI, INCHIRIERI. OFERIM CONSULTANTA GRATUITA...
0767 *** ***Click aici!
inchirieri spatii comerciale constanta (CONSTANTA)
Atat de multe motive pentru a ne alege sa va promovam casa! va garantam ca vom oferi casa dvs. unor potentiali cumparatori, care si-au dovedit seriozitatea. va garantam ca fiecare vizionare a casei se va face in compania noastra. va vom transmite informatiile obtinute de la eventualii clienti dupa vizionarea locuintei, in aceeasi zi. vom fi intotdeauna disponibili când aveti nevoie de noi..
0364 *** ***Click aici!
vanzari spatii comerciale (CONSTANTA)
Societate de intermedieri imobiliare, specializata in tranzactii cu terenuri, case, vile, apartamente, spatii comerciale, hoteluri. suntem cei mai buni in mamaia statiune, mamaia sat, mamaia nord, tabara navodari, navodari, corbu la mare, palazu mare, ovidiu, m.kogalniceanu. daca doriti sa faceti o investitie, sa cumparati un teren pe malul marii, o garsoniera, un apartament, o casa, birouri pentru firma dvs sau poate un spatiu..
0722 *** ***Click aici!
curatenie spatii comerciale constanta (CONSTANTA)
A & g expres shine, va ofera toata gama de servicii: curatenie profesionala industriala si civila la cele mai bune preturi! garantam calitatea serviciilor prin profesionalism si produse de calitate germana! contactati-ne si venim sa evaluam lucrarea gratuit! programari non-stop! o casa curata, sanatate indelungata!..
0725 *** ***Click aici!
vanzari spatii comerciale (CONSTANTA)
Agentie imobiliara. Pentru mai multe detalii va asteptam pe siteul agentiei noastre. Bine ati venit pe site-ul nostru SunConstanta-Anunturi Imobiliare.Daca ati ajuns pe site-ul nostru inseamna ca sunteti interesat(a)de investitiile imobiliare.In acest caz ati ajuns unde trebuie.Agentia noastra vine in intampinarea necesitatilor dvs. cu servicii de consultanta imobiliara, si nu doar atat.Va punem la dispozitie o baza de date cu anunturi din diverse..
0723 *** ***Click aici!